Programa d'Activitats del Centre Cívic: Gener-Març 2021

Dimarts, 12 de gener de 2021 a les 00:00

El Centre Cívic engega el 2n trimestre del curs marcat per les noves restriccions de la Covid-19. 

El Centre Cívic comença el 2n trimestre d'activitats a mig gas a causa de les restriccions aprovades per la Generalitat de Catalunya el passat 4 de gener.

El nou programa segueix apostant per les activitats que ja funcionaven al primer trimestre i amplia l'oferta musical amb el Cicle de Guitarra rítmica per aprendre a tocar i cantar les vostres cançons preferides i les classes per als més petits d'Introducció a la Percussió. Per altra banda, també amplia l'horari de l'espai familiar, que passarà d'obrir dos dies a la setmana a fer-ho quatre dies, de dilluns a dijous, i de l'espai infantil, que passarà d'obrir dues vegades a la setmana a fer-ho tres, de dilluns a dimecres. L'accés als espais segueix estant regulat per reserva prèvia, la qual es pot sol·licitar a través del whatsapp del centre cívic (606 884 186) o bé adreçant-vos presencialment al centre cívic en el seu horari d'obertura.   

Donada la Resolució SLT/1/2021, del 4 de gener, els espais del centre romandran tancats temporalment i les activitats previstes presencialment passen al format en línia per tal de contribuir a reduir la propagació de la Covid-19. Aquestes mesures estan previstes del 7 al 17 de gener. Restem a l'espera de l'actualització de les restriccions vigents per tal de confirmar l'obertura del Centre Cívic el dilluns 18 de gener de 2021. 
 

Adjuntem el Nou Programa d'Activitats del Centre Cívic per tal que el pugueu mirar, remenar i inscriure's a les activitats que trieu,  

Darrera actualització: 12.01.2021 | 12:53