Recordem que a Figaró no es poden fer fogueres ni tirar coets per la revetlla

Dilluns, 13 de de juny de 2022 a les 00:00

Tenint en compte la situació geogràfica de Figaró, com a municipi rural completament envoltat de terreny forestal, no es pot fer cap foguera ni tirar coets en cap situació i tampoc, és clar, per la revetlla. 

Recordem que des del 15 de març està prohibit fer foc als terrenys forestals sense autorització. Aquesta mesura, recollida en el Decret 64/1995, té com a objectiu establir una sèrie de mesures per prevenir els incendis forestals. Segons la norma, no es pot encendre foc, sigui quina en sigui la finalitat en els terrenys forestals, estiguin o no poblats d’espècies arbòries, i en la franja de 500 metres que els envolta.

Especialment, no es poden cremar restes de poda i d’aprofitaments forestals, agrícoles o de jardineria, ni marges pròxims a zones forestals sense una autorització expressa del Departament d’Agricultura. Tampoc no es poden fer focs d’esbarjo ni d’altres relacionats amb l’apicultura. 

També queda prohibit llençar objectes encesos; com llançar coets, focs d’artifici o d’altres artefactes que continguin foc.

Darrera actualització: 13.06.2022 | 11:48