Recordem que hi ha un nou Canal d’informació via WhatsApp de l’Ajuntament de Figaró-Montmany

Dilluns, 28 d'agost de 2023 a les 00:00

L’Ajuntament ofereix a tota la ciutadania un servei gratuït d'informació de servei públic a través de l'aplicació de missatgeria instantània WhatsApp. A través d'aquest canal s'enviaran notificacions sobre actualitat municipal, comunicats urgents o incidències, entre altres informacions. L'adhesió al servei és voluntària i gratuïta. El canal funciona de manera únicament unidireccional, no és un grup d'interacció amb diferents membres ni tampoc un canal de diàleg amb l'Ajuntament. Per donar-se d'alta al servei és imprescindible guardar el número 610617249 als contactes del teu telèfon mòbil. Després cal enviar la paraula ALTA per WhatsApp a aquest número que ja ens hem guardat. En aquest moment rebreu un missatge per tal que accepteu els termes de protecció de dades i serà quan hàgiu dit que Sí que accepteu aquests termes que se us donarà d’ALTA  a la llista de difusió de l'Ajuntament. SI NO US HEU GUARDAT EL TELÈFON 610617249 NO REBREU ELS MISSATGES. 


Per donar-se de baixa al servei:

Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment comunicant-nos-ho per WhatsApp amb la paraula BAIXA, moment en què eliminarem el vostre contacte.

Per a fer efectiva completament la vostra baixa, haureu d’esborrar el telèfon de l'agenda de contactes del vostre telèfon.

 

Aquest no és un canal de diàleg amb l'Ajuntament, i no s'atendran consultes personalitzades ni es respondran missatges. Per a aquest propòsit la ciutadania disposa d'altres vies per comunicar-se amb l'administració com les diferents modalitats de presencial a les Oficines d'Atenció al Ciutadà (OAC) i telefònic (93 8429111). També a través de la web de l'Ajuntament via la Instància genèrica.

Adjunt hi trobaràs el Text d’informació sobre el tractament i protecció de dades del canal de comunicació municipal a través de WhatsApp.

Darrera actualització: 28.08.2023 | 10:56