Recordeu que ja està en funcionament l'àrea de residus del polígon de la Cuspineda

Dimarts, 27 de febrer de 2024 a les 00:00

Aquest mes de febrer ha entrat en funcionament la nova ÀREA D'EMERGÈNCIA del polígon de la Cuspineda. Recordem que aquesta àrea és d’ús exclusivament domèstic pels veïns i veïnes de Figaró-Montmany, que només es pot utilitzar en casos puntuals i justificats, ja que el model de recollida selectiva és el porta a porta i cal utilitzar-lo sempre que sigui possible. Els habitatges de l'àrea urbana amb recollida porta a porta hi poden accedir un màxim de 15 vegades l'any. Els habitatges disseminats sense servei de recollida porta a porta hi poden accedir 5 vegades la setmana. Pel que fa als habitatges de segona residència, o caps de setmana, hi poden accedir una vegada per setmana, que pot ser diumenge o dilluns. En tots els casos, com és lògic, s'han de llençar les deixalles en el contenidor de la fracció corresponent. 

QUÈ S'HI POT PORTAR?

En aquesta àrea s'hi pot portar matèria orgànica, reciclables, resta i vidre. Ara bé, està totalment prohibit dipositar-hi voluminosos, restes vegetals, residus especials, ramaders o agrícoles. Per a aquestes deixalles cal que utilitzeu les vies de gestió de deixalles corresponents.

COM S'HI ACCEDEIX?

  •  Registreu-vos al sistema KOMTAINER. Accediu al formulari a través del codi QR o a l'adreça http://pilot.komtainer.com/figaromontmany. Si el DNI de registre coincideix amb el padró quedareu validats automàticament. Si no és el cas, disposareu d'un accés provisional mentre l'Ajuntament valida les dades. 
  •  Accediu a l'APP de KOMTAINER a través del mòbil i espereu uns dies fins que l'Ajuntament hagi validat el vostre accés (el temps d'espera és entre 1 i 4 dies). Això només caldrà fer-ho una vegada. 
  •  Obriu l'àrea d'emergència amb el mòbil. Amb l'app oberta i el Bluetooth activat, acosteu el mòbil a la porta d'entrada de l'àrea i aquesta s'obrirà. Un cop a dins, seleccioneu a la pantalla del mòbil quins residus esteu dipositant.


PER A MÉS INFORMACIÓ:
Telefònicament a l’Ajuntament de Figaró-Montmany: 93 842 91 11
Per correu electrònic: figaro@diba.cat
 

Darrera actualització: 27.02.2024 | 10:53

Imatges