Resolta la incidiència de l'area d'emergència del carrer de Mossèn Jacint Verdaguer

Dimarts, 27 de febrer de 2024 a les 00:00

Aquest dimarts al matí ha quedat resolta la incidència que hi ha hagut a l'àrea d'emergència del carrer de Mossèn Jacint Verdaguer. Demanem disculpes per les molèsties que aquesta incidència ha ocasionat des de divendres passat a la tarda.  

Aprofitem la comunicació per recordar que aquesta àrea funciona de la mateixa manera que la de la Cuspineda. 

Aquestes dues àrees són d’ús exclusivament domèstic pels veïns i veïnes de Figaró-Montmany, que només es poden utilitzar en casos puntuals i justificats, ja que el model de recollida selectiva és el porta a porta i cal utilitzar-lo sempre que sigui possible. Els habitatges de l'àrea urbana amb recollida porta a porta hi poden accedir un màxim de 15 vegades l'any. Els habitatges disseminats sense servei de recollida porta a porta hi poden accedir 5 vegades la setmana. Pel que fa als habitatges de segona residència, o caps de setmana, hi poden accedir una vegada per setmana, que pot ser diumenge o dilluns. En tots els casos, com és lògic, s'han de llençar les deixalles en el contenidor de la fracció corresponent. 

QUÈ S'HI POT PORTAR?

En aquesta àrea s'hi pot portar matèria orgànica, reciclables, resta i vidre. Ara bé, està totalment prohibit dipositar-hi voluminosos, restes vegetals, residus especials, ramaders o agrícoles. Per a aquestes deixalles cal que utilitzeu les vies de gestió de deixalles corresponents.

COM S'HI ACCEDEIX?

 Registreu-vos al sistema KOMTAINER. Accediu al formulari a través del codi QR o a l'adreça http://pilot.komtainer.com/figaromontmany. Si el DNI de registre coincideix amb el padró quedareu validats automàticament. Si no és el cas, disposareu d'un accés provisional mentre l'Ajuntament valida les dades. 

 Accediu a l'APP de KOMTAINER a través del mòbil i espereu uns dies fins que l'Ajuntament hagi validat el vostre accés (el temps d'espera és entre 1 i 4 dies). Això només caldrà fer-ho una vegada. 

 Obriu l'àrea d'emergència amb el mòbil. Amb l'app oberta i el Bluetooth activat, acosteu el mòbil a la porta d'entrada de l'àrea i aquesta s'obrirà. Un cop a dins, seleccioneu a la pantalla del mòbil quins residus esteu dipositant.


PER A MÉS INFORMACIÓ:
Telefònicament a l’Ajuntament de Figaró-Montmany: 93 842 91 11
Per correu electrònic: figaro@diba.cat

Darrera actualització: 27.02.2024 | 10:59