Sant Jordi 2024

Dimecres, 17 d'abril de 2024 a les 00:00

Des de l’Ajuntament de Figaró-Montmany celebrem la diada de Sant Jordi amb diverses activitats culturals al llarg de la setmana. El dia de la diada hi haurà les parades de roses i llibres durant tot el dia entre la plaça Anna Bosch i la carretera de Ribes. Finalment, a les 19h. es farà el lliurament de premis dels recuperats Jocs Florals de Figaró a la plaça Anna Bosch

Del 16 al 22 d’abril es farà un sorteig d’una panera cultural, es lliurarà el dimarts 23 d’abril a les 18:50h. A banda, del 22 al 26 d’abril s’ofereix l’activitat “Fes Sant Jordi en Família”, manualitats a l’Espai familiar del Centre Cívic de 16h a 19h. La vigília de Sant Jordi, dilluns 22 d’abril, es farà l’espectacle familiar “Sant Jordi i la Princesa Maria” a càrrec de la CIA Pengim Penjam. Recordeu que cal inscripció prèvia al Centre Cívic. Dijous 25 d’abril, per finalitzar, es faran manualitats de Sant Jordi a les 17h. a l’espai infantil del Centre Cívic. En aquest cas també cal inscripció prèvia al Centre Cívic.

FES LA TEVA RECOMANACIÓ LITERÀRIA

Una altra de les activitats que es fan en el marc d’aquest Sant Jordi és una recomanació literària. Només cal agafar una de les targetes de colors  que hi ha a la Biblioteca del centre Cívic i, després de fer la teva recomanació la pengis al mur compartit. Finalment, demana al personal del Centre Cívic el teu número per PARTICIPAR en el SORTEIG de la PANERA CULTURAL que es farà el dia de Sant Jordi, a les 18.50 h.  a la plaça Anna Bosch.

Feliç diada de Sant Jordi!

Darrera actualització: 24.04.2024 | 13:16

Imatges