Vols que l’Ajuntament instal·li càmeres lectores de matrícula al poble? Tu decideixes

Divendres, 4 de de març de 2022 a les 00:00

L’Ajuntament posa en marxa un nou procés participatiu al Figaró, amb aquesta ferma aposta perquè entre tots i totes seguim decidint sobre temes que ens afecten als figaronencs i a les figaronenques. Divendres 11 de març tindrà lloc la presentació del procés sobre la instal·lació de càmeres lectores de matrícula als accessos del municipi. En aquest acte, que es farà a les 20.30 h a la Sala Nou Casino, s’hi explicaran els detalls del procés participatiu, la votació del qual s’engegarà el 21 de març i s’allargarà fins a l’1 d’abril, i s'informarà sobre qui podrà votar, com i quan, i quan se sabrà el resultat final.

El procés participatiu sobre la possibilitat d’instal·lar càmeres de seguretat sorgeix de la demanda d’un grup de veïnes i veïns, que van recollir signatures per sol·licitar la col·locació de càmeres de seguretat. Això va arrencar el compromís del ple municipal de fer una consulta popular, que és el que ara es posa sobre la taula, per donar compliment a un acord de ple.

SOBRE QUÈ DECIDIM?

Es decideix sobre la conveniència  d’instal·lar quatre càmeres lectores de matrícula, les quals es col·locarien a la via pública, repartides entre l’entrada nord i sud del municipi.

QUI POT VOTAR?

Totes les persones de setze anys o més, empadronades al municipi o inscrites al Registre de  Participació Ciutadana.

COM I QUAN ES POT VOTAR?

Tant de forma telemàtica com presencial, des del dilluns 21 de març i fins al divendres 1 d’abril el 2022. Qui opti per la primera opció, podrà emetre el seu vot a través de la plataforma PARTICIPA311 (https://participa311-figaro.diba.cat/). I qui opti per la segona, als següents punts habilitats on també trobarà la butlleta en paper:

  • Ajuntament de Figaró-Montmany

Horari d’obertura: de dilluns a divendres, de 10 h a 13.30 h i dijous, de 17 h a 20 h.

  • Centre Cívic de Figaró

Horari d’obertura: de dilluns a divendres, de 16 h a 19 h

  • Punt mòbil de votació

Dissabte 26 de març, a la plaça Anna Bosch. A partir de les 11 h

QUAN SABEM EL RESULTAT?

A partir del 4 d’abril.

 

L’Ajuntament anima als veïns i veïns a fer sentir la seva veu tot participant en un procés participatiu sobre un tema cabdal com és el de la seguretat i la convivència al nostre municipi.

                                              

Darrera actualització: 04.03.2022 | 12:46