Penya Blaugrana de Figaró

Els objectius de la Penya Blaugrana són fomentar, mantenir i millorar l'amistat entre els socis i simpatitzants del F.C. Barcelona. A tal efecte es dona suport a les finalitats del F.C. Barcelona, col·laborant en les seves iniciatives relatives al foment, la pràctica, la difusió i l'exhibició del futbol i d'altres esports i a la promoció i la participació en les activitats socials, culturals, artístiques, científiques o recreatives adients i necessàries per mantenir la representativitat i la projecció pública de que gaudeix el Club. La Penya Blaugrana organitza viatges o excursions col·lectives i realitza els actes recreatius, socials, institucionals, culturals i esportius que estima convenients i que permeten millorar les relacions entre els associats amb tercers i la significació social de l'associació i la projeccció del FC Barcelona.

Les activitats principals que realitza són:

- La projecció dels partits del primer equip de futbol del FC Barcelona al centre cívic.

- Sortides al Camp Nou.

- Dinar popular anual.

- Col·laboració amb les activitats de la Festa Major.

- Participar de les activitats de les penyes barcelonistes del nostre entorn (Vallès Oriental i Occidental) així com en el Congrés anual de penyes que organitza el Club.

- Col·laborar en el trail-walker.

- Col·laborar amb la Fundació del F.C. Barcelo. Com exemple, aquest any la Penya Blaugrana del Figaró ha participat amb la campanya "Enviem la fam a la porra" recollint aproximadament 600 kg. d'aliments que es varen entregar a Càritas del Figaró.

- I en general la Penya està oberta a col·laborar en qualsevol iniciativa, bé sigui de l'Ajuntament, les entitats o els ciutadans que ajudi a millorar la relació entre els veïns i la cohesió social del municipi.

Sala de la Penya Blaugrana (Antigues Escoles) - 08590 Figaró-Montmany - Barcelona (Catalunya)
Adreça electrònica: delamorj@yahoo.es
Darrera actualització: 19.11.2018 | 14:46