Escola Bressol Municipal El Fanalet

L'Escola Bressol el Fanalet és un equipament de l'Ajuntament del Figaró-Montmany, inaugurat l'any 2007, on oferim a les famílies diferents serveis i recursos per a donar-vos suport en l'educació dels infants de 0 a 3 anys. L’escola bressol possibilita a l’infant satisfer les seves necessitats fisiològiques essencials i afavoreix que pugui desenvolupar les seves capacitats de sociabilitat, d’exploració, l’adquisició d’hàbits i d’autonomia. L’escola està pensada com a un centre d’educació integral que ofereix serveis a les famílies a través d’altres espais complementaris. Aquests espais tenen l’objectiu fonamental de donar suport a les famílies com a primers agents educatius. A més, les famílies poden col·laborar en la gestió de l’escola i participar en l’organització d’altres activitats a través de l’AMPA (associació de mares i pares). L'escola té capacitat per a 41 places i compta amb tres aules, un espai polivalent i una cuina pròpia.

Activitats

L'EBM el Fanalet està gestionada de forma compartida per la Regidoria d'Educació, Cultura i Joventut i l'Associació Bressolí. Els serveis que s'ofereixen són els següents:

- Servei d'Escola Bressol per a infants de 0 a 3 anys

- Servei d'acollida de 8h a 9h

- Servei menjador i descans de 12h a 15h

- Possibilitat de portar carmanyola amb el menjar de l'infant

- Espais globals per a la família:

a) Espai Familiar: informació en relació al creixemnt i l'educació dels vostres fills/es (xerrades, tallers, etc.)

b) Espai Nadó: espai per a pares, mares i nadons fins als 12 mesos on us trobareu amb altres famílies per compartir experiències i on podreu resoldre els vostres dubtes amb educadors i especialistes.

c) Espai de Joc: Espai on compartir experiències amb altres pares, mares i infants; aprendre plegats els uns dels altres i compartir una estona de joc.

C/ Francesc Ribas s/n - 08590 Figaró-Montmany - Barcelona (Catalunya)
Darrera actualització: 13.11.2018 | 12:52