PR C 33 Sender de la Garriga

Aquest camí senyalitzat circular passa tant per la Garriga com pel Figaró. Aquest fet permet utilitzar-lo parcialment des del Figaró en dues direccions. La primera ens permetria pujar a la Trona de Bertí passant pel Sot del Bac. La segona ens permet pujar fins a Sant Cristòfol de Monteugues.

El sender de la Garriga sencer és un petit recorregut (senyalitzat amb marques blanques i grogues) de 30 km que salva un desnivell important de més de 1400 m positius i els mateixos negatius. Però aquesta possibilitat de partir-lo des del Figaró atorga a aquest poble un munt de possibilitats senderistes senyalitzades.

La pujada a Sant Cristòfol es descriu en aquesta web com una ruta pròpia que us proposem que continueu fent servir els tracks i la petita descripció de La ruta de Vallcàrquera i Sant Cristòfol.

La pujada a la Trona igualment es descriu en una primera part com a La ruta de descoberta del paratge del Sot del Bac.

Més enllà d’aquestes dues possibilitats aquest camí senyalitzat obre dues possibilitats pels més caminadors, enllaçant amb el nucli de la Garriga i utilitzant el tren per retornar fins al Figaró si s’escau recollir un vehicle o si s’està hostatjat.

Quan camineu per la ruta recordeu que esteu en un espai protegit i que cal respectar normes bàsiques entre les quals destaquem aquí portar els gossos sempre lligats per evitar que puguin espantar els ramats i no llençar puntes de cigarreta que podrien ocasionar un incendi.

Darrera actualització: 27.04.2023 | 13:24