Centre Cívic

El Centre Cívic depèn de la regidoria d'equipaments. És el principal punt de trobada obert a tot el poble on es realitzen activitats continuades de tota mena. És especialment important per la cohesió social i la vida cultural del poble, tenint en compte diversos col·lectius com la infància, els joves, la gent gran o les dones.

Els seus usos es van definir participativament durant un procés dut a terme l'any 2017. Els preus dels equipaments i materials del Centre Cívic i altres espais municipals són la documentació adjunta. 

Documents

Notícies

 • 13 de gener de 2023 Programa d'activitats del Centre Cívic: Gener-Abril 2023 programa cc 2ntrim

  Fes una ullada al nou programa trimestral del Centre Cívic i apunta’t a les activitats que més t’agradin. 

 • 5 de setembre de 2022 Nou programa trimestral d’activitats del Centre Cívic: Setembre-Desembre 2022 Programa Trimestral CC: Set-Des 2022

  A partir del 12 de setembre, el Centre Cívic reobre les portes amb un nou programa trimestral per aquesta tardor.

 • 17 de juny de 2022 Programació d’estiu del Centre Cívic centre civc

  Fins al 22 de juny tens temps d’inscriure’t a qualsevol de les activitats que ofereix el Centre Cívic aquest estiu. Fes una ullada al programa i veuràs que hi ha activitats per a totes les edats i tots els gustos. En primer lloc hi ha oferta per a famílies que van des del Ioga fins a l’anglès en família o el taller d’artistes. També hi ha oferta per a infants de Jocs del món en anglès i, finalment, oferta per adults, que va des de tallers de Ioga i Swing individual fina a tallers per activar la ment.

  Recorda que les inscripcions són fins al 22 de juny, presencialment al Centre Cívic o al telèfon 606884186

Darrera actualització: 25.11.2022 | 13:17