Nou programa trimestral d’activitats del Centre Cívic: Setembre-Desembre 2022

Dilluns, 5 de setembre de 2022 a les 00:00

A partir del 12 de setembre, el Centre Cívic reobre les portes amb un nou programa trimestral per aquesta tardor.

El trimestre començarà amb la setmana de portes obertes que es durà a terme del 12 al 16 de setembre de 2022. Aquesta permetrà provar gratuïtament totes les activitats trimestrals abans de formalitzar la inscripció. Trobaràs els horaris per provar les activitats que més us interessin al programa trimestral del centre cívic.

Per altra banda, si ja tens clar a què et vols apuntar, només cal que formalitzis la teva inscripció de la següent manera:  

COM EM PUC INSCRIURE  A LES ACTIVITATS, CLASSES I TALLERS TRIMESTRALS?

  • INSCRIPCIONS EN LÍNIA: del 15 d’agost al 9 de setembre de 2022, a través del Formulari d’Inscripció
  • INSCRIPCIONS PRESENCIALS: del 5 al 16 de setembre de 2022 adreçant-se personalment al Centre Cívic en el seu horari d’obertura; cada tardes, de 15h a 19h o bé, trucant al telèfon: 606.884.186

Entre les novetats d’aquest programa, trobareu el Club de Lectura per a infants i joves, nous horaris per a l’activitat de Hatha Ioga, un intensiu de swing, tallers de cuina vegana, tallers sobre noves tecnologies, activitats de música en família, descobrir nous jocs de taula o noves activitats per a joves com l’Enfanzina’t. A més a més, seguim amb activitats que ja són un clàssic per al centre com l’anglès per a tots els nivells, el curs de català, la gimnàstica de manteniment, les classes d’àrab i el taller per activar la ment, entre altres. 

A partir del 12 de setembre, els serveis del Centre Cívic també obriran totes les tardes, de dilluns a divendres, de 16h a 19h (Espai Familiar, Espai infantil, Espai Jove, Espai de Gent Gran, Biblioteca i Punt Tic). Fora d’aquest horari, també es podrà utilitzar la Biblioteca fent una sol·licitud prèvia a l’Ajuntament de Figaró o bé, adreçant-te presencialment al Centre Cívic.

Darrera actualització: 05.09.2022 | 12:48