Programa Activitats 3r trimestre Centre Cívic: Abril-Juny 2021

Dimarts, 30 de març de 2021 a les 00:00

El 6 d’abril, el Centre Cívic torna a obrir les portes amb una programació nova per aquest tercer trimestre.

Després d’aquests últims mesos tancat com a cura col·lectiva per millorar la situació sanitària que vivim, el 6 d’abril el Centre Cívic torna a obrir les portes.

Engeguem el tercer trimestre amb un programa ple d’activitats per a tots els públics. Entre les novetats, hi ha les classes de Flow Ioga, un tipus de ioga dinàmic que treballa a través de la respiració, el cos i la relaxació, i les classes d’Afrodance, dansa africana que et fa fluir a través de la música i l’exercici físic de forma alegre i positiva.   

El funcionament dels serveis (Espai Familiar, Espai Infantil i Espai Jove) també s'amplia. A partir de dimarts que ve, l’espai familiar obrirà cada tarda, de dilluns a dijous, l’espai infantil, de dilluns a dimecres, i l’espai jove els dimarts, dijous i divendres. Tots els espais obriran en l’horari de 16h a 19h.

La dinàmica per accedir als espais serà la mateixa que s’havia establert anteriorment. Per poder fer ús dels espais, caldrà inscriure’s prèviament indicant nom i cognoms, número de carnet i l’espai que es vol reservar a través del whatsapp 606 884 186 (Centre Cívic) o bé adreçant-vos presencialment al Centre Cívic en el seu horari d’obertura.  

COM EM PUC INSCRIURE? 
Hi ha habilitada dues maneres per poder fer la teva inscripció a qualsevol de les activitats o tallers que s'ofereixen al programa:
INSCRIPCIONS EN LÍNIA, del 29 al 9 d'abril, a través del whatsapp 606884186.
INSCRIPCIONS PRESENCIALS, del 6 al 9 d'abril, en l'horari d'obertura del Centre Cívic.
**Les inscripcions als Serveis, es podran fer a partir del mateix dimarts 6 d'abril a través de whatsapp o bé, presencialment.

Darrera actualització: 31.03.2021 | 15:51