Actes commemoratius del Dia Internacional de les Dones a Figaró

Divendres, 21 de de febrer de 2020 a les 00:00

L'Ajuntament de Figaró-Montmany i el Centre Cívic, amb el suport d'entitats i col·lectius, presenta una nodrida programació d'activitats per reivindicar el 8 de març.

La regidoria d'Igualtat i el Centre Cívic, amb el suport del col·lectiu de dones i entitats com les Guilles Junts pels Camins i el Col·lectiu feminista. Nàiades de Figueró, presenta la programació d'enguany per commemorar el Dia Internacional de les Dones del 8 de març. Des dels primers dies de març s'han previst diverses activitats i accions reivindicatives i de sensibilització.

Els actes començaran el dimarts 3 de març, a Ca l'Antic, on a les 17h es pintarà el mural col·laboratiu #8M. Dimecres 4 de març hi haurà conte conte amb perspectiva de gènere a l'Espai Familiar amb "Alícia Pataplam". Divendres 6 de març, a la Plaça Anna Bosch, escriurem el dia de les dones i jugarem al Joc Interactiu de Dones que ha organitzat el Col·lectiu feminista. Nàiades del Figueró. De 19h a 21h de la tarda es realitzarà el Taller de Defensa Personal Femenina a l'espai fisicoesportiu del Centre Cívic destinat a totes les dones que vulguin conèixer tècniques de prevenció i protecció personal.

Durant el cap de setmana, els actes seguiran amb el tradicional Sopar de Dones que es durà a terme el dissabte 7 de març, a partir de la 20.30h a la Sala Nou Casino. El mateix diumenge 8 de març a les 13h del migdia, després de la Caminada de Dones que organitza l'entitat Les Guilles Junts pels Camins, hi haurà un vermut musical a la Plaça Anna Bosch que acabarà amb la lectura del manifest.

Darrera actualització: 21.02.2020 | 18:46

Imatges

Cartell Dia Internacional de les Dones 2020