Nova àrea d’emergència de residus al carrer de Mossèn Jacint Verdaguer

Dilluns, 7 de de novembre de 2022 a les 00:00

A partir d’avui, 7 de novembre de 2022, entra en funcionament la nova ÀREA D'EMERGÈNCIA d’ús exclusivament domèstic pels veïns i veïnes de Figaró-Montmany, que només es pot utilitzar en casos puntuals i justificats, ja que el model de recollida selectiva és el porta a porta i cal utilitzar-lo sempre que sigui possible. La nova àrea està situada al carrer de Mossèn Jacint Verdaguer. Els habitatges de l'àrea urbana amb recollida porta a porta hi poden accedir un màxim de 15 vegades l'any. Els habitatges sense servei de recollida porta a porta hi poden accedir 5 vegades la setmana. 

QUÈ S'HI POT PORTAR?

En aquesta nova àrea s'hi pot portar matèria orgànica, reciclables, resta i vidre. Ara bé, està totalment prohibit dipositar-hi voluminosos, restes vegetals, residus especials, ramaders o agrícoles. Per a aquestes deixalles cal que utilitzeu les vies de gestió de deixalles corresponents.

COM S'HI ACCEDEIX?

  •  Registreu-vos al sistema KOMTAINER
  •  Accediu a l'APP de KOMTAINER a través del mòbil
  •  Obriu l'àrea d'emergència amb el mòbil. Amb l'app oberta i el Bluetooth activat, acosteu el mòbil a la porta d'entrada de l'àrea i aquesta s'obrirà. Un cop a dins, seleccioneu a la pantalla del mòbil quins residus esteu dipositant.


PER A MÉS INFORMACIÓ:
Telefònicament a l’Ajuntament de Figaró-Montmany: 93 842 91 11
Per correu electrònic: figaro@diba.cat
 

Darrera actualització: 07.11.2022 | 10:02

Imatges

QR