Notícies

 • El Consultori local de Figaró romandrà tancat el 6 d'abril 31/03/2023

  Dijous 6 d’abril, el consultori local de Figaró-Montmany i Tagamanent romandrà tancat excepcionalment per Setmana Santa. Divendres Sant i Dilluns de Pasqua també romandrà tancat com és habitual en dies festius.

 • Prealerta Infocat 31/03/2023

  Es comunica que correspon posar el Pla especial d'emergències per incendis forestals de Catalunya (INFOCAT) en situació de Prealerta durant el dia d'avui, d'acord amb el risc d'incendi forestal, a la comarca del Vallès Oriental, entre d'altres. Les previsions meteorològiques indiquen que des d'avui i durant tot el cap de setmana bufarà en general vent fort d'oest. Serà de caràcter més intens a les següents zones: Depressió Central (Lleida), Altiplà Central, Prelitoral de Barcelona i Prelitoral de Tarragona, on es podran registrar valors entorn els 70 km/h.

 • mur Millores al camp de futbol 31/03/2023

  Aquests dies s'han fet treball de millora del camp de futbol. Concretament, s'ha pintat el mur que l'envolta i les finestres, tant interiors com exteriors. 

 • Reunió de la comissió Protocol de violències masclistes de Figaró-Montmany 31/03/2023

  Amb la intenció de treballar per prevenir i, sobretot, respondre amb la màxima eficàcia qualsevol situació de violència masclista, s'ha iniciat l’elaboració del Protocol de violències masclistes de Figaró-Montmany.

 • Festa del Pi i dels Sants Patrons Festa del Pi i Sants Patrons 2023 31/03/2023

  El diumenge 16 i el dilluns 17 d'abril Figaró celebra la tradicional Festa del Pi i dels Sants Patrons. 

 • arboços Plantació de dos arboços al parc infantil 30/03/2023

  Aquesta setmana s'ha plantat dos arboços al parc infantil que hi ha prop de l'escola Montmany per tal de substituir dos arbres que s'havien mort. S'ha escollit aquesta espècie autòctona per la seva bellesa i rusticitat i s'ha preferit un arbust en comptes d'un arbre per la ubicació en la qual es troba. 

 • Avís d'interrupció de subministrament per treballs de manteniment 30/03/2023

  EDISTRIBUCIÓN informa els seus clients i públic en general que, per incrementar la qualitat del servei elèctric, farà uns treballs de manteniment i millora a la xarxa de distribució. Per aquest motiu, es veuen obligats a interrompre temporalment el subministrament d'energia elèctrica a la zona el dia 4 d'abril des de les 8 fins a les 2 del migdia. Les zones afectades es detallen al document adjunt. 

 • Nou butlletí municipal 30/03/2023

  Ja podeu consultar el nou butlletí municipal

 • Montseny Publicat l’informe final de Diagnosi participada per a la redacció del Pla de protecció del medi natural i el paisatge del Montseny 29/03/2023

  L'informe s'ha fet a través d'un procés de participació ciutadana i ja es pot consultar l'informe de resultats. 

 • Aplec El sol va acompanyar en l’Aplec de Puiggraciós 2023 28/03/2023

  Dissabte 25 de març es va portar a terme l’Aplec de Puiggraciós 2023. L'acte va començar amb la celebració de la missa al santuari de la Mare de Déu de Puiggraciós i es va cloure amb el tradicional repartiment dels panets beneïts.

 • Informe de resultats de l'aigua de consum 28/03/2023

  L'Oficina Tècnica d'Avaluació i Gestió Ambiental de la Diputació de Barcelona fa mensualment una anàlisi i l'informe corresponent de la qualitat de consum del nostre municipi. Amb la voluntat d'una gestió transparent per part del govern municipal, es fa públic. 

 • Situació de prealerta INFOCAT 26/03/2023

  Es comunica que correspon posar el Pla especial d'emergències per incendis forestals de Catalunya (INFOCAT) en situació de Prealerta durant el dia d'avui, d'acord amb el risc d'incendi forestal a diverses comarques catalanes, entre les quals el Vallès Oriental. 

 • CANVI D'HORA Canvi d'hora d'estiu 25/03/2023

  Aquest cap de setmana comença l'horari d'estiu. Per aquesta raó a la nit de dissabte 25 a diumenge 26 els rellotges s'han hagut d'avançar una hora i a les 2 han estat les tres. 

 • Persones joves buscant habitatge Subvencions per al pagament del lloguer per a persones joves 24/03/2023

  Fins al 5 de març és oberta la convocatòria de les subvencions per al pagament del lloguer o preu de cessió d'habitatge o habitació. Van dirigides a persones de fins a 35 anys (inclosos) que estiguin empadronades al domicili de residència. 

 • La sequera i les altes temperatures fan que ja estiguem a nivell 1 pel Pla Alfa per risc d'incendi 24/03/2023

  Com a conseqüència de les actuals condicions meteorològiques, auiv divendres 24 de març s'ha actualitzat el Pla Alfa per risc d'incendi i el Vallès Oriental està a nivell 1. A banda, bona part de Catalunya es situa a nivell 2. 

 • mapa de catalunya segons el Pla Alfa El Vallès Oriental es situa al novell 1 del Pla Alfa 24/03/2023

  Les actuals condicions meteorològiques de sequera i altes temperatures han fet que avui s'hagi actualitzat el Pla Alfa per risc d'incendi i al Vallès Oriental estiguem a nivell 1. 

 • Imatge de la reixa al carrer Major Tall de circulació del carrer Major de dilluns 27 a dimecres 29 de març 24/03/2023

  A causa les obres de reparació d'una reixa situada al carrer Major, prop del Molí de Ca l'Antic, la setmana que ve s'haurà de tallar la circulació durant tres dies. L'objectiu és evitar accidents, mentre la reixa no estigui col·locada i completament fixada. 

 • Obres de connexió elèctrica de l'estació de bombament del carrer Ramon Mestre 24/03/2023

  Dilluns dia 27 es faran les obres per connectar les bombes de la nova Estació al quadre elèctric que hi ha al costat de l'escola Bressol El Fanalet. Per tal de fer aquesta connexió caldrà obrir una rasa per tal de col·locar-ho el cablejat. Per aquesta raó, tot i que no caldrà tallar el carrer sí que es demana a la població condueixi amb precaució per aquesta zona. 

 • fanals Nous fanals al carrer de la Garriga 23/03/2023

  Amb la intenció de reduir al màxim la despesa energètica s'han instal·lat dos nous fanals solars, ara al carrer de la Garriga. L'objectiu era eliminar el punt fosc que hi havia. 

 • Convocatòria del Ple ordinari de 27 de març 22/03/2023

  Ramon García González, en qualitat d’alcalde-president de l’Ajuntament de Figaró-Montmany, ha convocat la sessió ordinària del Ple de l’Ajuntament, de caràcter públic, de data 27 de març de 2023, a les 19.00 hores, a la Sala de Plens de la Casa consistorial. L'ordre del dia és al document que adjuntem. 

Darrera actualització: 01.02.2023 | 11:01
Darrera actualització: 01.02.2023 | 11:01