Notícies

 • PORTES OBERTES Jornades de portes obertes a l'escola Montmany 01-02-2023

  Els dies 23 i 24 de febrer es faran les jornades de portes obertes de l'escola Montmany. Per assistir-hi només cal contactar amb el centre a través del telèfon 938428085 o de l'adreça de correu electrònic escolamontmany@escolamontmany.cat. 

 • Figaró aprova incialment el Reglament del servei de l’arxiu municipal de Figaró-Montmany 31-01-2023

  Adjunt trobareu el Reglament del servei de l’arxiu municipal de Figaró-Montmany, que el ple municipal del 30 de gener de 2023 va aprovar inicialment.

 • inventari Inventari de camins de Figaró-Montmany 31-01-2023

  Fem pública l'actualització de l'inventari de camins del municipi que hem portat a terme gràcies a la col·laboració de la Diputació de Barcelona i que s'ha aprovat inicialment en el ple de 30 de gener de 2023. 

 • Informe de resultats de l'aigua de consum 31-01-2023

  L'Oficina Tècnica d'Avaluació i Gestió Ambiental de la Diputació de Barcelona fa mensualment una anàlisi i l'informe corresponent de la qualitat de consum del nostre municipi. Amb la voluntat d'una gestió transparent per part del govern municipal, es fa públic. 

 • aigua Incendi al terme de Tagamanent 31-01-2023

  Els Bombers de la Generalitat estan treballant en un incendi a la zona de la Caseta del Seguer, en terme municipal de Tagamanent. Entre altres recursos, els bombers han utilitzat l'aigua de la piscina municipal de Fígaro. Sembla que l'origen és una crema incontrolada, però a hores d'ara els Bombers tenen la situació controlada. 

 • Carnestolltes 2023 Carnestoltes 2023 31-01-2023

  El dissabte 18 de febrer torna el Carnestoltes a Figaró amb Rua, concurs de disfresses, sopar i música per moure l’esquelet. Un acte organitzat per la Comissió de Festes i amb la col·laboració de l’AFA Montmany, Repercussió el Batec del Congost i l’Ajuntament de Figaró-Montmany.  

 • Figaró aprova incialment el Document Únic de Protecció Civil Municipal (DUPROCIM) 31-01-2023

  Adjunt trobareu els diversos fitxers del Document Únic de Protecció Civil Municipal (DUPROCIM), que el ple municipal del 30 de gener de 2023 va aprovar inicialment.

 • Desactivada la fase d'ALERTA del PROCICAT per Onada de fred 30-01-2023

  Es comunica que s'ha desactivat la fase d'ALERTA del PROCICAT per Onada de fred. D'acord amb les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya, es dona per finalitzat l'episodi de fred iniciat el passat dimecres 18 de gener d'enguany.

 • Dades sobre la diagnosi participativa del Pla de protecció del Parc Natural del Montseny 26-01-2023

  El procés d’elaboració del Pla de protecció del medi natural i el paisatge del Parc Natural del Montseny va entrar el 10 de novembre en la fase diagnosi participativa que s'ha realitzat a través del portal digital Participa311. La redacció de l’Avanç de Pla, que es va iniciar el juny per part de la Diputació de Barcelona i la Diputació de Girona, comptava amb un procés de participació per incorporar les visions i aportacions dels diferents agents i població del territori. La Diputació ha publicat un vídeo amb dades sobre el procés que 's'ha portat a terme. 

 • Previsió per la nit de dilluns a dimarts Comunicat d'actualització de la fase d'alerta del PROCICAT per onada de fred 26-01-2023

  Es comunica que d'acord amb les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i per les afectacions que es preveu que se'n poden derivar, correspon activar en ALERTA el Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) per Onada de fred. En aquest ENLLAÇ hi trobarà informació i consells davant de situacions extremes de fred. 

 • Previsió per avui dimarts Avís per situació de PREALERTA del Pla especial d’emergències per nevades a Catalunya (NEUCAT) 24-01-2023

  Es comunica que s'ha actualitzat la situació de PREALERTA del Pla Especial d'Emergències per Nevades a Catalunya (NEUCAT) d’acord amb les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i per les afectacions que se'n poden derivar. Per avui dimarts, 24 de gener, la cota de neu se situa al voltant dels 200 metres. Al llarg de la tarda anirà pujant fins als 800 metres, tret de Ponent i del terç sud.

 • Activació de la fase de prealerta del Pla especial d'Emergències per Risc de Vent a Catalunya (VENTCAT) 24-01-2023

  Es comunica que d'acord amb les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i a les afectacions que es preveu que se'n puguin derivar, correspon posar el Pla Especial d'Emergències per Risc de Vent a Catalunya (VENTCAT) en fase de Prealerta. D'acord amb les previsions, s'inicia episodi de vent a partir d'avui a les 19:00 i fins dimecres 25/02 a les 7:00 a les comarques de Barcelonès, Maresme, Selva i Vallès Oriental. El vent bufarà de gregal amb ratxes màximes de 72Km/h. 

 • L'Oficina de Consum serà a Figaró-Montmany el 27 de gener 23-01-2023

  Hi haurà personal tècnic que donarà resposta a les vostres consultes i reclamacions en matèria de consum. En aquesta ocasió estarà situada en una oficina de l'Ajuntament des de les 12:00 fins a les 13:00 hores.

 • Previsió per la nit de dilluns a dimarts Comunicat d'actualització de la fase d'alerta del PROCICAT per onada de fred 23-01-2023

  Es comunica que es manté activat el PROCICAT en fase d'ALERTA per Onada de fred. De tota manera de cara a la pròxima nit, la previsió és que la situació millori considerablement. En aquest ENLLAÇ hi trobarà informació i consells davant de situacions extremes de fred. 

 • Previsió de nevades per dimarts 24 de gener Avís de prealerta del NEUCAT 23-01-2023

  Es comunica que d'acord amb les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i per les afectacions que es preveu que se'n poden derivar, correspon posar el Pla Especial d'Emergències per Nevades a Catalunya (NEUCAT) en situació de Prealerta. Per demà dimarts, 24 de gener, el llindar representatiu que es pot superar en l'àmbit de Catalunya és superior a 2 cm a les zones indicades. La cota de neu es pot situar entre els 200 i els 400 metres. Tot i això, de matinada podria baixar fins a nivell de mar a l'extrem nord-est, i a partir de la tarda aniria pujant fins als 800 metres, tret de Ponent i terç sud.

 • El Consell Comarcal ha obert el període de sol·licituds per contractar 8 persones Joves 20-01-2023

  En el marc del Programa Primera experiència professional, la intenció és contractar 8 persones Joves en pràctiques per un període de 12 mesos. Aquestes actuacions estan subvencionades pel SOC i es financen amb càrrec als fons procedents del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència –Finançat per la Unió Europea- NextGenerationEU. El termini de presentació de les sol·licituds fineix el 31 de gener de 2023.

 • fred Avís per alerta de fred 19-01-2023

  Segons informa el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) a partir d'aquesta tarda de dijous dia 19 de gener i fins demà matí, es preveuen temperatures mínimes extremes a les comarques del prelitoral nord i central, el Pirineu, Prepirineu, Catalunya Central, el Litoral i a les comarques de Conca de Barberà i Alt Camp. En aquest ENLLAÇ hi trobarà informació i consells davant de situacions extremes de fred. 

 • S'han acabat les obres del pont de vianants 19-01-2023

  Des del Servei Territorial de Carreteres de Barcelona, ens han comunicat que s'han acabat els treballs de reparació de la passarel·la sobre la C-17. S’ha reparat tant la biga afectada pel xoc com el junt de la biga amb l’estrep on va sortir aquella fissura. Aquest divendres al matí a primera hora quedarà oberta la circulació. Ara, acabaran d’enllestir l’estudi del gàlib per prendre mesures.

 • Activat el Pla Alfa a Nivell 1 per alt risc d'incendi 18-01-2023

  Es comunica que a conseqüència de les actuals condicions meteorològiques, des de les 09:30 hores del dia 18 de gener de 2023 s’actualitza el Pla Alfa i el Vallès Oriental passa a nivell 1. Tens tota la informació sobre la prevenció i actuació en casos d'incendi la tens en aquest enllaç

 • Disminueixen pràcticament a la meitat els delictes a Figaró-Montmany 18-01-2023

  Durant l'any 2022 a Figaró-Montmany hi ha hagut un total de 31 delictes, el que suposa una davallada del 49,17% respecte al 2021, que se'n van registrar 61. A banda, si ens fixem concretament en els delictes contra el patrimoni, aquest 2022 n'hi ha hagut 27, és a dir menys que l'any anterior, cosa que suposa una reducció del 42,55%. 

Darrera actualització: 01.02.2023 | 11:01
Darrera actualització: 01.02.2023 | 11:01