Notícies

 • Alfa 1 El Vallès Oriental entra en nivell 1 del Pla Alfa 20 de de maig de 2022

  Es comunica que a conseqüència de les actuals condicions meteorològiques, a partir de les 00:00 hores del dia 20 de maig de 2022 s’actualitza el Pla Alfa  a nivell 1 a la comarca del Vallès Oriental, entre altres. 

 • CUAP GRANOLLERS Canvi d'ubicació del CUAP Granollers 18 de de maig de 2022

  El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, va inaugurar el dimarts 17 de maig el nou Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) Granollers. Ara, l'espai està ubicat a la planta baixa del nou Centre de Salut Granollers del carrer Girona (al solar de l’antiga Policlínica).

 • llibres Beques de materials i llibres per al curs 2022-2023 16 de de maig de 2022

  Del 18 de maig al 15 de juny es poden sol·licitar les beques escolars municipals de materials i llibres per a alumnes de primària i secundària matriculats a un centre públic empadronats al municipi de Figaró-Montmany.

 • Menjador S'obre el període de sol·licitud dels Ajuts de Menjador per al curs 2022-2023 16 de de maig de 2022

  La convocatòria dels ajuts individuals de menjador per al curs 2022-2023 ja ha estat publicada avui al BOPB. Així doncs, s’inicia el  període de recepció de sol·licituds a partir de demà 17 de maig i s'allarga fins al 15 de juny , ambdós inclosos.

  La informació i la sol·licitud, les trobareu en la documentació adjunta. 

 • carretera de ribes Ja es pot aparcar a la banda dreta del primer tram de la carretera de Ribes 12 de de maig de 2022

  Aquest dimecres es van acabar les tasques de pintat del primer tram de les noves places d'aparcament de la carretera de Ribes, que va entre la rotonda d'entrada i el pont. Gràcies a aquest canvi de costat, ara s'aparca al costat dret de la carretera en direcció Vic, cosa que ha permès guanyar un total de 10 places. 

 • casament Primer casament celebrat per una Jutgessa de Pau a Figaró 12 de de maig de 2022

  Per primera vegada s'ha celebrat a Figaró-Montmany un matrimoni civil entre dues dones i oficiat per la primera Jutgessa de Pau del municipi, Maria Dolores Fernández Estévez. Un fet històric, que des de la regidoria d'Igualtat creiem que és digne de ressaltar, perquè és un pas més en la lluita cap a la igualtat real i efectiva entre les persones, tant per qüestions de gènere com per temes de diversitat afectiva i sexual. 

 • atur L'atur es manté estable, però creix entre les dones 10 de de maig de 2022

  L'abril del 2022 a Figaró-Montmany hi havia 51 persones registrades a l'atur. Això suposa que són 20 persones menys que l'abril del 2021. La taxa d'atur és de l'11,11%. Aquest mes, però, una vegada més, la desocupació s'ha mantingut estable respecte al mes de març. Ara bé, sí que és cert que tot i que l'índex d'atur és exactament igual que el mes passat i l'anterior, sí que cal fer notar que són les dones les que van perdent ocupació mentre els homes en recuperen, sempre de manera molt esglaonada. Ara mateix un 56,9% de les persones a l'atur són dones. 

 • ribes Canvi de costat de les places d'aparcament de la carretera de Ribes 5 de de maig de 2022

  A partir del dia 10 d'aquest mes de maig, començarà la primera fase de les tasques de repintat per a l'anul·lació de les places d'aparcament que hi ha actualment al costat esquerre sentit nord de la carretera de Ribes. En aquesta primera fase es modificaran els senyals de trànsit de prohibició d'aparcament i es repintarà el terra des de l'entrada de la rotonda fins al pont. Si la climatologia acompanya, es preveu que les tasques s'allarguin duran dos dies, de manera que fins al 12 de maig no es podrà aparcar en cap dels dos costats d'aquest tram. Preguem que es tingui en compte aquesta prohibició, evitant haver d'avisar la grua per desplaçar els vehicles que no compleixin la prohibició fins a la zona d'aparcament del Carrer Dr. Jordi Sans.

 • escombraries Hi continua havent problemes amb la recollida selectiva 4 de de maig de 2022

  La recollida selectiva de residus encara no es fa prou bé a Figaró. Per aquesta raó, i amb l’objectiu de millorar l’eficiència de la recollida, aquest dimarts s’ha portat a terme una acció informativa entre els veïns i veïnes del municipi.

 • bibliobus Horari del bibliobús entre els mesos de maig a juliol 3 de de maig de 2022

  Dimecres 11 de maig el bibliobús tornarà a venir a la zona d'aparcament ubicada davant l'escola bressol el Fanalet. A partir d'aquí vindrà cada 15 dies, els dimecres de 16 a 18:30 h. Recordem que ara ve el Bibliobús, inaugurat l'any 2019, que és accessible per a les persones amb mobilitat reduïda i incorpora serveis de wifi, autopréstec i pantalla informativa. 

  Mentrestant, es poden fer peticions a través del formulari http://bibliotecavirtual.diba.cat/bibliobusos, o bé al telèfon 609196431 o bé b.tagamanent2diba.cat.

 • botellon Lamentem nous actes de vandalisme al municipi 2 de de maig de 2022

  Una vegada més hem de denunciar actes de vandalisme que atempten contra propietats públiques. D'una banda, aquest cap de setmana s'han recollit restes d'ampolles i llaunes de begudes alcohòliques a l'aparcament soterrat que hi ha sota la plaça Anna Bosch. Però no només això, també s'hi han trobat restes de vòmits i orina. D'altra banda, aquest cap de setmana, els vigilants del municipi s'han trobat el vehicle completament tacat de pintura vermella. 

  Davant de situacions com aquestes, no ens podem estar de demanar la col·laboració de la ciutadania per tal d'evitar que es repeteixin aquest tipus d'actes.

 • Els Mossos d'Esquadra alerten de possibles estafes a col·lectius vulnerables 28 de d’abril de 2022

  El Cos de Mossos d'Esquadra alerta que el cap de setmana es va produir un robatori a un centre d'atenció primària (CAP) d'un municipi del Vallès Oriental. Els autors es van emportar roba d'infermeria (bates blanques i jaquetes amb el distintiu sanitari) i un maletí mèdic amb xeringues i material d'assistència domiciliària. Per aquesta raó alerten com a previsió de possibles estafes, sobretot a gent gran en forma de visites inesperades a domicili. 

 • festa del pi Èxit de participació a la festa del Pi i els Sants Patrons 26 de d’abril de 2022

  Després d’un Sant Jordi passat per aigua, el temps va acompanyar en la celebració de la Festa del Pi i dels Sants Patrons, que aquest any complia els seus dos-cents deu anys d’història.

 • marxa Comença el procés participatiu per elaborar un estudi de la il·luminació viària des d'una perspectiva de gènere 22 de d’abril de 2022

  Aquesta és una de les propostes guanyadores dels Pressupostos Participatius 2021 i el procés participatiu per elaborar-la començarà dijous 28 d'abril amb una sessió preparatòria. Serà una trobada de dones per exposar els conceptes que guiaran el treball i definir l’itinerari de la Marxa Exploratòria.

 • Lamentem comunicar la mort de Jaume Gudayol Ferrer 22 de d’abril de 2022

  Des de l’Ajuntament de Figaró-Montmany lamentem haver de comunicar el traspàs, el dijous 21 d’abril, del senyor Jaume Gudayol Ferrer, veí del municipi de 81 anys. Jaume Gudayol va ser Jutge de Pau de Figaró des de l’any 2011 fins al desembre del 2021. Un total de deu anys en què sempre es va mostrar com una persona implicada i amb un gran interès per ajudar la ciutadania.

 • Incivisme Nova mostra d'incivisme 22 de d’abril de 2022

  Una vegada més hem de denunciar aquesta mostra d'incivisme que hem trobat avui al call de Costa Roja davant del número 6. 

 • centre civic Programa d'activitats del Centre Cívic: Abril-Juny 2022 14 de d’abril de 2022

  Fes una ullada al nou programa trimestral del Centre Cívic i apunta’t a les activitats que més t’agradin. A partir del dimarts 19 d'abril, el Centre Cívic torna a obrir les portes carregat d'activitats i tallers per a totes les edats.

 • Deixalles Divendres Sant i Dilluns de Pasqua no es farà la recollida de deixalles 14 de d’abril de 2022

  La Macomunitat la Plana ha suspès el servei de recollida de residus per divendres 15 d'abril  i dilluns 18 d'abril perquè ambdós són festius. 

  Per tant, aquest dijous dia 14 i diumenge dia 17 a la nit no s'ha de treure la fracció de deixalles que correspon. 

 • calçotada Una trentena de persones participen a la Calçotada 2022 12 de d’abril de 2022

  Dijous 31 de març es va portar a terme la Calçotada d’aquest any, en una jornada festiva en què finalment el temps va aguantar i totes les persones que hi van assistir van poder gaudir de la visita i, és clar, de l’àpat.

 • horari Horari de Setmana Santa a l'Ajuntament 12 de d’abril de 2022

  Comuniquem que a causa de l'horari de Setmana Santa, l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament no estarà oberta dijous 14 d'abril a la tarda. L'horari d'atenció al públic serà, per tant, de dilluns a dijous de 10.00 h a 13.30 h. 

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49