Notícies

 • Interrupció elèctrica programada per al dia 12 d'abril 28/03/2024

  Anell comunica la necessitat d'interrompre el subministrament elèctric divendres 12 d'abril de 2024 d'11 h a 14 h. Al comunicat s'especifiquen les adreces afectades. 

 • horari Horari de Setmana Santa a l'Ajuntament 27/03/2024

  Comuniquem que a causa de l'horari de Setmana Santa, l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament no estarà oberta dijous 28 de març a la tarda. L'horari d'atenció al públic serà, per tant, de dilluns a dijous de 10.00 h a 13.30 h. 

 • Programa Festa del Pi i Sants Patrons Festa del Pi i dels Sants Patrons 2024 27/03/2024

  El diumenge 7 i el dilluns 8 d'abril Figaró celebra la tradicional Festa del Pi i dels Sants Patrons. Ja podeu comprar els vostres tiquets del dinar del dia 8 a l’Ajuntament de Figaró o bé, a l'Estanquet. Hi ha temps fins al divendres 5 d’abril. El preu del menú són 20EUR i les places són limitades.

 • CARTELL Consell de Poble per decidir com millorem Figaró 27/03/2024

  En el marc del procés participatiu per fer el Pla d'Acció Municipal, el dissabte 6 d'abril es farà un Consell de Poble. Serà de les 11 a les 13.30 i es farà a la Sala Nou Casino. Hi ha servei de canguratge gratuït al Centre Cívic i un pica-pica al final de l'acte. Vine i participa per decidir com millorar Figaró. Inscriu-te AQUÍ per tal que sapiguem quantes persones serem. 

 • Imatges de la missa de l'Aplec La pluja no aigualeix l’Aplec de Puiggraciós 2024 27/03/2024

  Dilluns 25 de març es va celebrar l’Aplec de Puiggraciós. Tot i la pluja, l’acte es va poder dur a terme amb normalitat. Es va començar amb la celebració de la missa de la Mare de Déu de Puiggraciós i seguidament es va fer el tradicional repartiment dels panets beneïts.

 • Programa 3T CC Programa d'activitats del Centre Cívic: Abril-Juny 2024 25/03/2024

  Fes una ullada al nou programa trimestral del Centre Cívic i apunta’t a les activitats que més t’agradin. Les inscripcions són presencials i estan obertes del 2 al 5 d'abril de 2024. Per apuntar-te, només cal que t’adrecis al Centre Cívic a partir del 2 d'abril, en el seu horari d’obertura: cada tarda, de 16 h a 19 h o bé, trucant al telèfon 606.884.186.

 • La convocatòria d’ajuts per al pagament del lloguer per a joves és oberta fins al 12 d'abril 21/03/2024

  El Departament de Territori ha obert el període per demanar les subvencions per al pagament del lloguer per a joves menors de 35 anys. Es poden presentar les sol·licituds fins al 12 d’abril. Aquests ajuts es destinen a persones que no es troben en risc imminent d’exclusió, però que necessiten un ajut per seguir residint a l’habitatge on viuen. AQUÍ hi trobareu més informació i tota la documentació necessària per fer el tràmit. 

 • Passeig en bicicleta al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Monstseny 'Barcelona és molt més' destaca algunes de les rutes més emblemàtiques de Figaró-Montmany 21/03/2024

  En el blog de Barcelona és molt més s’ha publicat aquesta setmana un article sobre plans de turisme al Vallès Oriental. Entre altres rutes apareixen la Ruta dels Arbres i la Ruta de la Riera de Vallcàrquera de Figaró-Montmany.

 • Escena a la Plaça Major Figaró, el poble de ‘Jo mai mai’ 20/03/2024

  El bisetmanari El 9 Nou del Vallès Oriental va publicar divendres 15 de març un extens reportatge sobre la presència de Figaró-Montmany a la sèrie Jo mai mai de 3Cat. En l’article es fa un repàs de tots els llocs que surten del poble a la sèrie, com la plaça Major, el pont de la línia R3, el carrer Call de Costa Roja o el camí de Vallcàrquera, entre d’altres. El fet de convertir Figaró-Montmany en escenari de sèries i pel·lícules és una aposta de l’equip de govern amb la intenció de donar a conèixer el municipi.

 • No es pot fer foc al bosc Es prohibeix fer foc al bosc del 15 de març fins al 15 d’octubre 14/03/2024

  Recordem que des del 15 de març es prohibeix fer foc als terrenys forestals sense autorització. Aquesta mesura, recollida en el Decret 64/1995, té com a objectiu establir una sèrie de mesures per prevenir els incendis forestals. Segons la norma, no es pot encendre foc, sigui quina sigui la finalitat, en els terrenys forestals, estiguin o no poblats d’espècies arbòries, i en la franja de 500 metres que els envolta.

 • iamtge plantada del pi Crida per recollir imatges de la Festa del Pi a Figaró-Montmany 11/03/2024

  Des de l'Ajuntament de Figaró fem una crida a tota la ciutadania per tal que ens cedeixin imatges, siguin fotografies o vídeos, en qualsevol format, paper o digital, de qualsevol any de la Festa del Pi. Les podeu enviar a l'adreça figaro@figaro-montmany.cat amb l'assumpte FESTA DEL PI. En el cos del missatge hauríeu d'especificar les vostres dades personals, la persona que signa la imatge, l'any i l'activitat que apareix a la imatge. També es poden portar a l'Ajuntament i si són imatges en paper originals s'escanejaran al moment i es retornarà l'original. 

 • Informe de resultats de l'aigua de consum 11/03/2024

  L'Oficina Tècnica d'Avaluació i Gestió Ambiental de la Diputació de Barcelona fa mensualment una anàlisi i l'informe corresponent de la qualitat de consum del nostre municipi. Amb la voluntat d'una gestió transparent per part del govern municipal, es fa públic. 

 • cartell L'Ajuntament de Figaró es suma al 8M. Dia Internacional de les Dones 08/03/2024

  Avui divendres 8 de març se celebra el Dia Internacional de la Dona i l'Ajuntament de Figaró-Montmany es suma a la reivindicació en favor de la igualtat de drets i oportunitats de totes les persones. Per aquesta raó avui a les 12 del migdia davant l'Ajuntament es farà la lectura del manifest institucional.  

 • L'atur baixa al febrer 07/03/2024

  El mes de febrer les dades de l'atur s'han tancat a Figaró amb un total de 50 persones registrades, 27 homes i 23 dones. Això suposa una lleugera disminució de 5 punts, ja que ha baixat en 3 persones respecte al mes anterior. Per aquesta raó, actualment l'atur al municipi suposa un 10,92%. 

 • CARTELL Recuperem els Jocs Florals de Figaró-Montmany 04/03/2024

  L'Ajuntament de Figaró-Montmany recupera aquest concurs literari obert a totes les persones residents a Catalunya. El període de recepció de candidatures és del 4 de març de 2024 fins al 10 d'abril. Amb el tema "Un Sant Jordi diferent. Explica la teva versió", hi haurà modalitat Infantil, Juvenil i Adults. Les obres es poden lliurar exclusivament per correu electrònic, havent de ser remeses al correu jocsfloralsfigaro@gmail.com. Una vegada el jurat hagi deliberat, el lliurament de premis tindrà lloc el 23 d'abril a les 19 h a la plaça Anna Bosch.

 • cartell 8 de Març. Dia Internacional de les Dones 01/03/2024

  La regidoria d'Igualtat, amb la col·laboració del Grup de Dones de Figaró, presentem la programació d'enguany per commemorar el Dia Internacional de les Dones del 8 de març. S'han previst diverses activitats i accions reivindicatives i de sensibilització. Entre les principals novetats, cal destacar l'escape City: temàtica feminista o el concert amb The lolita's sisters. 

 • cartell Recordeu que ja està en funcionament l'àrea de residus del polígon de la Cuspineda 27/02/2024

  Aquest mes de febrer ha entrat en funcionament la nova ÀREA D'EMERGÈNCIA del polígon de la Cuspineda. Recordem que aquesta àrea és d’ús exclusivament domèstic pels veïns i veïnes de Figaró-Montmany, que només es pot utilitzar en casos puntuals i justificats, ja que el model de recollida selectiva és el porta a porta i cal utilitzar-lo sempre que sigui possible. Els habitatges de l'àrea urbana amb recollida porta a porta hi poden accedir un màxim de 15 vegades l'any. Els habitatges disseminats sense servei de recollida porta a porta hi poden accedir 5 vegades la setmana. Pel que fa als habitatges de segona residència, o caps de setmana, hi poden accedir una vegada per setmana, que pot ser diumenge o dilluns. En tots els casos, com és lògic, s'han de llençar les deixalles en el contenidor de la fracció corresponent. 

 • Resolta la incidiència de l'area d'emergència del carrer de Mossèn Jacint Verdaguer 27/02/2024

  Aquest dimarts al matí ha quedat resolta la incidència que hi ha hagut a l'àrea d'emergència del carrer de Mossèn Jacint Verdaguer. Demanem disculpes per les molèsties que aquesta incidència ha ocasionat des de divendres passat a la tarda.  

 • S’obre la convocatòria d’ajuts pel pagament del lloguer per a joves i gent gran 26/02/2024

  El Departament de Territori ha obert aquest dilluns el tràmit per demanar les subvencions per al pagament del lloguer. Aquesta convocatòria preveu una partida inicial de 48 milions i està adreçada a joves menors de 35 anys i a persones de més de 65. Els joves de fins a 35 anys poden presentar les sol·licituds de l’11 de març fins al 12 d’abril; i els majors de 65 poden sol·licitar-la dels del 27 de febrer i fins al 27 de març.

 • cartell Calçotada 2024 al Pla de Santa Maria 22/02/2024

  El dijous 14 de març anem de calçotada a la masia del Pla, al Pla de Santa Maria. La sortida serà a les 8:30 i a les 11 es farà una visita al Cava Centre amb tast de caves. En sortint es visitarà l'espai Xocolata Simón Coll, amb tast sensorial de les xocolates. El dinar arribarà a les 15 al restaurant Masia del Pla. El preu són 60,30 euros, recordem que aquesta sortida no està inclosa dins de cap programa de pressupostos participatius. 

Darrera actualització: 07.03.2024 | 13:48
Darrera actualització: 07.03.2024 | 13:48