Notícies

 • covid Sumem ja 58 casos de COVID-19 a Figaró-Montmany 7 de gener de 2022

  Fins al dia 5 de gener, Salut ha notificat un total de 58 positius de Coronavirus a Figaró-Montmany, en aquesta sisena onada.

 • covid Hi ha 55 casos de COVID-19 al municipi. 5 de gener de 2022

  Fins al dia 3 de gener, s'han notificat 55 positius de Coronavirus a Figaró-Montmany en aquesta sisena onada.

   

 • poblacio El Vallès Oriental experimenta un moderat augment de població i se situa en 415.789 habitants 5 de gener de 2022

  L’Institut d’Estadística de Catalunya (IDESCAT) ha publicat les xifres de població total declarades oficials a 1 de gener de 2021, fruit de la revisió del padró municipal d’habitants, tal com informa l’Observatori-Centre d’Estudis del Consell Comarcal.A

 • covid Ja són 53 casos de COVID-19 a Figaró 4 de gener de 2022

  Fins al dia 31 de desembre, s'han notificat 53 positius de Coronavirus a Figaró-Montmany en aquesta sisena onada.

  Una xifra molt alta per una població com la nostra. Davant d'aquest creixement tan significatiu de casos, no podem deixar de  recordar que és molt important tenir presents les mesures bàsiques de ventilació, distància, neteja de mans i mascareta. De la mateixa manera, és crucial que les persones que donen positiu compleixin les mesures d'aïllament establertes per tal de tallar la cadena de contagis.

 • covid Què has de fer si dones positiu en un test d'antígens (TAR)? 4 de gener de 2022

  El diagnòstic de Covid s’ha convertit en un procés que ja qualsevol persona pot fer-se a casa, gràcies a les proves d’antígens que es poden adquirir a totes les farmàcies.

  Tan bon punt es conegui el positiu per Covid amb el test d’automostra, cal comunicar el resultat al CAP de referència, i des del 3 de gener també es pot notificar a les farmàcies on ja es realitzen aquestes proves supervisades. Es tracta d’un canal addicional pensat per a les persones asimptomàtiques o amb símptomes lleus perquè els centres d’atenció primària puguin atendre els casos més greus. En tots dos casos, la via principal per fer-ho és la telefònica.

 • covid 36 contagis de COVID-19 a Figaró en aquesta onada 31 de desembre de 2021

  Fins al dia 29 de desembre, s'han notificat 36 positius de Coronavirus a Figaró-Montmany en aquesta sisena onada.

   

 • covid Ja són 26 els positius de COVID-19 a Figaró-Montmany 29 de desembre de 2021

  Fins al dia 27 de desembre, s'han notificat 26 positius de Coronavirus a Figaró-Montmany en aquesta sisena onada.

  Davant d'aquest creixement tan significatiu de casos, no podem deixar de  recordar que, sobretot amb les noves variants del virus, és molt important tenir presents les mesures bàsiques de ventilació, distància, neteja de mans i mascareta. De la mateixa manera, és crucial que les persones que donen positiu compleixin les mesures d'aïllament establertes per tal de tallar la cadena de contagis.

 • covid 16 persones han donat positiu en aquesta sisena onada de la COVID-19 27 de desembre de 2021

  Fins al dia 25 de desembre, s'han notificat 16 positius a Figaró-Montmany. De la mateixa manera que tot el país, el creixement està essent exponencial, cosa per la qual recordem que, sobretot amb les noves variants del virus, és molt important tenir presents les mesures bàsiques de ventilació, distància, neteja de mans i mascareta. De la mateixa manera, és crucial que les persones que donen positiu compleixin les mesures d'aïllament establertes per tal de tallar la cadena de contagis.

 • resultat votacions pp i ppjoves 2021 Resultats de les votacions dels Pressupostos Participatius 2021 i de la 1a edició dels Pressupostos Participatius Joves 27 de desembre de 2021

  Arribem a la recta final i havent completat les votacions d’ambdós processos i fet el recompte de vots, ja podem anunciar els resultats. En els Pressupostos Participatius 2021, l’import final atorgat ha estat de 39.000€ i s’ha repartit entre un total de 10 projectes. En els Pressupostos participatius Joves l’import final atorgat ha estat de 9.550€ i s’ha repartit entre un total de 5 projectes.

 • Prog. Centre Cívic Gen-Ab 2022 Programa d'activitats del Centre Cívic: Gener-Abril 2022 27 de desembre de 2021

  Fes una ullada al nou programa trimestral del Centre Cívic i apunta’t a les activitats que més t’agradin. 

 • Reis Orient 2022 Rebuda dels Reis d'Orient al Figaró 2022 27 de desembre de 2021

  El dimecres 5 de gener, a les 17.30 de la tarda, Figaró rebrà els Reis d'Orient a la Plaça Dolors Riera.

 • nadal Bon Nadal 24 de desembre de 2021

  Les treballadores i els treballadors municipals i l'equip de govern us desitgem un bon Nadal i bones festes!

 • covid Entren en vigor noves mesures i restriccions per evitar el creixement de la COVID-19 24 de desembre de 2021

  A partir del 24 de desembre de 2021 entren en vigor noves mesures com l'obligatorietat de la mascareta a l'aire lliure o el tancament de l'oci nocturn. En les imatges adjuntes es fa un resum de totes les mesures. 

 • moli de ca l'antic Augmenta sensiblement el nombre de visites al Punt d'Informació del Molí de Ca l'Antic 24 de desembre de 2021

  Tot i el període de tancament a causa del confinament, el nombre d’usuaris del Punt d'Informació ha augmentat exponencialment respecte a anys anteriors. S'ha comprovat que les restriccions de mobilitat han propiciat que els visitants s’acostin a territoris propers i gaudeixin del turisme de proximitat, cosa que ha propiciat l'augment del nombre de visites al municipi. 

 • Horari de Nadal a les oficines de l'Ajuntament 23 de desembre de 2021

  Durant les festes de Nadal no hi haurà atenció al públic a les tardes. A banda, cal recordar que els dies 24 i 31 de desembre i el 5 de gener es farà atenció al públic fins a la una del migdia. 

 • covid Ja hi ha 9 casos de COVID-19 al municipi 23 de desembre de 2021

  S'han detectat dos casos nous, un el dia 20 i l'altre el 21. 

 • Deixalleria Els dies 25 de desembre, 1 i 6 de gener no hi haurà servei de recollida d’escombraries. 23 de desembre de 2021

  Des de l’Àrea de Medi Ambient de la Mancomunitat La Plana informen que durant aquestes festes NO hi haurà servei de recollida selectiva porta a porta els dies 25 de desembre, 1 i 6 de gener.

 • covid Aquests dies de festes, no abaixis la guàrdia amb la COVID-19 23 de desembre de 2021

  Les trobades en espais tancats, amb persones de fora de la bombolla de convivència, sense ventilació ni mascareta són contextos de risc. Selecciona les persones amb qui et reuneixis i no et sàpiga greu si hi ha familiars o amics propers que et diuen de no veure-us.

 • covid 7 persones han donat positiu de COVID-19 a Figaró 22 de desembre de 2021

  El 20 de desembre es van conèixer un altre cas, de manera que a hores d'ara aquesta sisena onada ja ha provocat 7 casos al nostre municipi. 

 • aigua Tall de subministrament d'aigua dimecres 22 de desembre de 9 a 1 a diversos carrers 22 de desembre de 2021

  A causa d'una fuga important d'aigua i amb la intenció de resoldre el problema, demà dimecres dia 22 es tallarà el subministrament d'aigua als carrers Ramon Mestre, Tagamanent, Verge de Montserrat, Dr. Ferran i Josep Sala.

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49