Comerç i Turisme

L’Ajuntament de Figaró-Montmany vol implantar i desenvolupar un turisme responsable, sostenible i respectuós amb el medi ambient i amb la societat on es desenvolupa. Amb aquest objectiu es porten a terme totes les activitats i documents estratègics que es desenvolupen, com és el cas del Pla de desenvolupament Turístic de Figaró-Montmany.

Notícies

  • 22 de febrer de 2024 Calçotada 2024 al Pla de Santa Maria cartell

    El dijous 14 de març anem de calçotada a la masia del Pla, al Pla de Santa Maria. La sortida serà a les 8:30 i a les 11 es farà una visita al Cava Centre amb tast de caves. En sortint es visitarà l'espai Xocolata Simón Coll, amb tast sensorial de les xocolates. El dinar arribarà a les 15 al restaurant Masia del Pla. El preu són 60,30 euros, recordem que aquesta sortida no està inclosa dins de cap programa de pressupostos participatius. 

  • 23 de gener de 2024 La circulació de trens de l'R3 es restablirà el 4 de febrer cartell

    L’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries (ADIF) ha fixat el 4 de febrer per a la represa de la circulació de trens de la línia R3 entre les estacions de Parets i Figaró-Montmany. El servei estava interromput des del 12 d’octubre per les obres de desdoblament entre Parets i la Garriga. El restabliment es farà a primera hora del matí del diumenge.

  • 22 de gener de 2024 Avui dilluns 22 de gener s'estrena la sèrie 'Jo mai mai' cartell

    La sèrie de 8 capítols rodada en localitzacions de Figaró-Montmany i el Vallès Oriental s'estrena avui després del Telenotícies vespre a TV3 i a la plataforma 3Cat. La nova sèrie de ficció ambientada en unes colònies d'estiu a la casa de colònies de les Guilles té la música en català com un dels elements principals.

Activitats

Darrera actualització: 24.10.2023 | 12:58